Cum beneficiati de 40% reducere la cursul APEC de Managementul proiectelor – Iasi, 24 ianuarie-9 februarie

0

APEC_MP_bannerCursul este acreditat ANC (CNFPA)

Beneficiati de aceasta reducere preferentiala de 40 % daca:

  • contribuiti la dezvoltarea continutului din cadrul www.managementul-proiectelor.ro prin redactarea unui articol ce vizeaza domeniul Managementului de Proiect, cat si zonele conexe acestuia. Activitatea redactionala va fi recunoscuta oficial! (reducere 20%)
  • contribuiti la promovarea cursului prin postarea unui anunt pe site-ul/blog-ul personal si pe pagina personala de Facebook (reducere 20%)

Astfel, suma finala pe care o veti achita poate fi de 490 RON, in loc de 817 RON. Taxa de participare poate fi platita in doua transe si acopera toate cheltuielile legate de curs, suportul de curs, fise de lucru, evaluare, diplome. Taxa va fi achitata dupa semnarea contractului de formare profesionala.

Cursul este organizat de Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) si Managementul-Proiectelor.ro si este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC, fosta CNFPA) si se finalizeaza cu o diploma de absolvire, recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Durata cursului este de 60 de ore. Numarul maxim de participanti este 16.

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa acumuleze cunostinte si sa dobandeasca abilitati in domeniul managementului de proiect si are drept obiectiv pregatirea persoanelor pentru ocupatia de Manager Proiect, in conformitate cu Clasificarea Ocupatiilor din Romania, cod COR 242101.

Trainer: Gabriel Lazar

Examenul de absolvire va consta intr-o proba teoretica si una practica. Proba teoretica implica rezolvarea unui test grila, iar cea practica presupune prezentarea in fata comisiei de evaluare a proiectului elaborat pe parcursul sesiunii de instruire.

Conditii de inscriere

Participantii trebuie sa fie absolventi de studii superioare finalizate cu diploma de licenta.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare privind desfasurarea acestui curs sunati-ne la numarul de telefon 0755.935.332 sau scrieti-ne la adresa de email [email protected].

Mai multe amanunte: www.cunoastere.org si www.managementul-proiectelor.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.