Cu Euro Personal pasesti in ritm cu piata muncii – inscrie-te la noile cursuri de Grafica pe Calculator si Programare C++

0

euro_personal_siglaDaca esti in cautarea unui loc de munca si fiecare zi a ta incepe cu un search pe site-urile de joburi, probabil ca ai observat deja ca piata muncii a fost invadata de oferte din partea angajatorilor in domeniul programarii,  precum si cel al graficii pe calculator… joburi de altfel foarte bine platite si care iti permit sa te exprimi si sa-ti pui imaginatia in valoare.

Cu toate acestea, resursele educationale in acest sens sunt inca restranse, iar urmarirea tutorialelor de pe internet si autoinstruirea dau cu greu roade, in lipsa unei baze de informatii atent structurate.

Furnizorul de formare profesionala Euro Personal, mereu interesat sa raspunda nevoilor de dezvoltare personala si imbunatatire a cunostintelor si competentelor in armonie cu cerintele tot mai dinamice ale pietei muncii, vine in sprijinul tau prin  introducerea  in oferta sa a unor cursuri noi, respectiv cel de Programare C++ si Grafica pe calculator.

Aceste cursuri, predate de profesori cu experienta in formarea adultilor, au scopul de a oferi cadrul educational si motivational care sa permita dobandirea in scurt timp a abilitatilor si competentelor necesare in cele doua domenii. Cursurile sunt interactive si au un continut axat pe probleme practice.

Esti pasionat de grafica in domenii specifice? Sau poate doresti sa pui in practica ideile tale de programe pe calculator? Vrei un job care sa-ti permita sa fii creativ si sa-ti pui mintea la contributie? Sau pur si simplu ai dori sa folosesti calculatorul ca resursa pentru a crea ceva placut de privit? Este timpul sa faci ce-ti place, fiind totodata in pas cu piata muncii! Inscrie-te la cele mai noi cursuri din oferta noastra si efortul iti va fi rasplatit!

Pentru detalii despre data de incepere si conditiile de inscriere, puteti contacta reprezentantii firmei pe sitewww.europersonal.ro, la telefon 0748/687.407 sau pe email la [email protected].

Share.

Leave A Reply