Cu Euro Personal devii contabilul perfect!

0

euro_personal_siglaIti place munca de birou, te atrag cifrele si te consideri potrivit pentru asa ceva? Cu toate acestea preferi sa faci toate lucrurile astea intr-un timp cat mai rapid si avand o siguranta mai mare? Atunci te asteptam la EURO PERSONAL pentru a incepe un curs de WinMentor, in 2013. Si ca sa nu facem discriminari  venim cu acest curs de WinMentor si in Suceava, Cluj, Constanta si Bucuresti!

Ce reprezinta programul WinMentor?

WinMENTOR cuprinde instrumente integrate pentru stocarea, analiza si raportarea rapida a informatiilor, permitand astfel posturilor manageriale accesul rapid la informatiile contabile si de gestiune. Acesta este destinat utilizarii de catre firme cu comert en-details sau en-gros, constructii, audit financiar-contabil, servicii, productie industriala si agricola, alimentatie publica.

Acest curs, predat de profesori cu experienta in formarea adultilor si in utilizarea acestui program, are ca principal obiectiv oferirea unui cadru educational care sa permita dobandirea in scurt timp a abilitatilor si competentelor necesare in domeniul contabil. Cursul de WinMentor are un continut bazat pe probleme practice. Fiecare cursant are propriul calculator ce ii va permite o mai buna intelegere a notiunilor de contabilitate primara si financiara. Suportul teoretic al fiecarui cursant este reprezentat de un manual tiparit la editura agreata de producator si se gaseste la sediul firmei noastre.

Cursul de WinMentor este acreditat de producator, firma TH Junior SRL din Iasi si recunoscut la nivel national.

In concluzie, iti punem totul la dispozitie pentru ca acest curs de WinMentor sa devina pentru tine de un real ajutor.

Daca ai devenit interesat de acest curs si doresti sa afli cat mai multe despre acesta poti intra pe site-ul nostru www.europersonal.ro. Da un simplu click pe programa cursului de WinMentor si vei afla tot ceea ce iti doresti sa stii.

Daca esti convins de utilitatea acestui curs, te asteptam la sediul nostru din Iasi sau la cursurile din celelalte orase. Contacteaza-ne la numarul de telefon 0748.687.407 sau pe adresa noastra de e-mail [email protected].

Share.

Leave A Reply