Cititorii site-ului au reducere 10% la cursul „Train the Trainers (Formare de Formatori)”

0
irtInstitutul Roman de Training va invita sa participati la programul de perfectionare „Train the Trainers (Formare de Formatori)„, training autorizat CNFPA.

O vorba care ne place spune ca pentru a construi o corabie nu e nevoie sa inveti despre cuie si scanduri, ci sa trezesti in oameni dorul de mare. Acest training este atat despre cuie si scanduri (instrumente, tehnici, metode, exersare, certificare), cat si despre dorul de mare (entuziasm si motivatie pentru invatare in sala de training, pasiune si etica, dinamica pozitiva a grupului de participanti).

Cand anume?
In perioada noiembrie-decembrie 2011, pe parcursul a 4 module (5 zile in sala de training, modul de studiu individual si examen) desfasurate astfel:

Modulul I – Modul teoretic si practic: 19-20 noiembrie (9:00-18:00)
Modulul II – Modul teoretic si practic: 25-27 noiembrie (9:00-18:00)
Modulul III – Modul de lucru si studiu individual: 28 noiembrie – 5 decembrie
Modulul IV – Examen CNFPA: 9 decembrie 2011

In sesiuni de weekend, create special pentru nevoia de a te instrui in ciuda programului incarcat, vei fi introdus/a direct in spatele cortinei. Vei invata cum sa creezi un program de training bazat pe nevoile de invatare ale participantilor, iti vom impartasi tips&tricks ale meseriei, vei exersa tehnicile de prezentare invatate. Nu vei pleca acasa fara sa primesti feedback descriptiv comportamental si mai ales fara sa inveti cum sa evaluezi singur/a sesiunile de training pe care le vei sustine.

Modulul de lucru si studiu individual are rolul de a putea pune in aplicare cunostintele acumulate si de a te putea pregati pentru examenul de certificare. Trainerii nostri iti vor acorda asistenta tehnica in elaborarea lucrarilor practice pe care le vei sustine apoi in cadrul examenului final. Acest modul NU presupune prezenta in sala de training.

Examenul final de certificare va fi sustinut in fata unei Comisii formata din reprezentanti ai CNFPA si ai IRT. Examenul final va consta in prezentarea aplicatiilor practice realizate in modulul anterior si in sustinerea unui test grila. Ca urmare a absolvirii examenului, fiecare participant va primi un Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si CNFPA (pentru ocupatia Formator COD COR 241205).

Dupa absolvirea trainingului, beneficiezi timp de 6 luni de program de suport pentru dezvoltarea ta ca trainer:
– intalnire 1 la 1 (feedback pe designul de training conceput de tine, pe materialele, metodele, exercitiile, aplicatiile pe care intentionezi sa le folosesti in trainingul tau)
– participare la intalnirile comunitatii de invatare Training Café (2 intalniri/luna)
– resurse offline (materiale si resurse pentru training – carti, CD/DVD)
– informare cu privire la resurse online, oportunitati de dezvoltare ca trainer.

Participanti: programul se adreseaza trainerilor aflati la inceputul carierei si persoanelor care doresc sa devina traineri.

Traineri: Radu Lihaci si Florin Ghinda

Radu Lihaci, 38 de ani. Radu este trainer/formator, animator si facilitator (Leo Lagrange Franta, Opportunity Associates Romania, atestate Formator & Evaluator competente profesionale) cu peste 18 ani de experienta in sustinerea de traininguri in domeniile: formare de formatori, comunicare, teambuilding/Re-formarea echipei & animatie, orientare profesionala, abilitati de prezentare. Radu are 17 ani de experienta practica in coordonarea si formarea echipelor si management de echipe (nationale si internationale). in prezent este director al Filialei Sector 6 Bucuresti a Crucii Rosii Romane si Trainer Senior in echipa de Formare de Formatori a Institutului Roman de Training.

Florin Ghinda, 33 de ani. Florin este consultant in resurse umane si trainer, are 10 ani de experienta ca trainer (peste 1.500 de participanti) si 9 ani de experienta practica in resurse umane pentru echipe nationale si internationale. Domeniile de expertiza in training includ: formare de formatori, managementul oamenilor, managementul resurselor umane, recrutare si selectie, managementul carierei, dezvoltarea echipelor, comunicare, echipe eficiente. in prezent este Trainer Senior in echipa de Formare de Formatori a Institutului Roman de Training.

Modalitate de inscriere:
formular online
• prin email la [email protected]

Conditii de participare
:
– Pot participa la acest training persoanele care fac dovada incheierii studiilor medii de invatamant.
– Pot intra in examenul de certificare persoanele care fac dovada incheierii studiilor superioare de invatamant.

Termenul limita de inscriere: 11 noiembrie.

Taxa de participare:
• 1.900 RON
• 1.710 RON pentru achitarea taxei de participare pana la 4 noiembrie (reducere 10%)

Reduceri:
• 10% – reducere de grup
• 10% – pentru vizualizarea acestui articol pe site-ul Plandeafacere.ro (va rugam mentionati numele site-ului in formularul de inscriere).

Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi la adresa de email [email protected] Un membru al echipei noastre iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Behind every successful training there is a well-prepared trainer.

Contact:
Institutul Roman de Training
Alexandra Scarlat, Asistent Training [email protected]
Diana Catana, Coordonator program Formare de Formatori [email protected]
Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021.311.68.58, 0728.929.067

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.