Building success – Managing and Maintaining an Expanding Business

0

2 octombrie 2007

Pentru a veni in sprijinul intreprinzatorilor din regiunea Moldovei, Oficiul Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Iasi si firma de consultanta SC Karacter SRL, organizeaza pe durata a doua zile o sesiune pilot de training pentru managerii firmelor reprezentative din domeniul lor de activitate: Building success – Managing and Maintaining an Expanding Business.

Actiunea este prima dintr-un complex de activitati de instruire si schimb de experienta sprijinite de parteneri din Marea Britanie, persoane cu experienta importanta ca oameni de afaceri si ca traineri inclusiv in Romania. Sesiunea va viza aspecte sensibile ale extinderii si diversificarii durabile a afacerilor in contextul realitatilor socio-economice ale lumii de astazi.

Subiectele abordate in sesiunea din aceasta toamna vor atinge din perspectiva practica, adaptata realitatilor romanesti, puncte cheie, cum ar fi:

  • planificarea in contextul schimbarilor rapide de pe piata;
  • identificarea si punerea in valoare a punctelor tari ale propriei afaceri;
  • intelegerea pietei si a regulilor jocului in piata;
  • construirea de echipe si structuri de lucru;
  • mentinerea unui nivel ridicat de entuziasm in firma;
  • crearea viitorului – aspecte personale si profesionale;
  • finantarea investitiilor – fonduri nerambursabile;
  • initierea unui parteneriat cu baza de comunicare permanenta, de tipul mediilor informationale;
  • business, care sa ofere sprijin in timp real problemelor cu care se confrunta firmele la un moment dat.

Perioada de desfasurare a trainingului este 10 – 11 octombrie 2007, orarul fiind impartit in doua sesiuni zilnice, dimineata, respectiv dupa-amiaza, separate de o pauza la pranz. Locatia este sala de conferinte a Oficiul Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Iasi, din strada Elena Doamna, nr 61A.

Trainerii vor fi disponibili pe tot parcursul celor doua zile pentru discutii informale si socializare dupa programul de desfasurare a training-urilor, intr-un cadru de asemenea informal.

Firmele interesate vor putea trimite cate un singur reprezentant care va beneficia de acoperirea costurilor de catre organizatori. intrucat estimam un numar mare de solicitari, selectia participantilor se va face in principal dupa criteriul "primul venit, primul servit", acordand prioritate persoanelor cu pozitie manageriala (de top sau executiv), avand un nivel al limbii engleze cel putin mediu.

Formularul de inscriere poate fi completat electronic sau de mana si expediat la e-mail: [email protected], respectiv la fax: 0232.261101.

Pentru alte informatii, contactati Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Iasi, persoana de contact: Oana Gentimir  tel: 0232.261101, email: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.