BERD lanseaza doua cursuri in Romania

0

cursBanca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), prin programul Advice for Small Businesses, lanseaza doua noi cursuri in Romania:

Cele doua cursuri lansate fac parte din seria  Grow Your Consulting Business si au fost concepute de BERD special pentru consultanti, fiind dezvoltate integrat astfel incat cele 6 cursuri cuprinse in aceasta serie (Starting a Consulting Business; Management Consulting Essentials; Managing a Consulting Business; Marketing and Selling Consulting Services; Business Diagnostics for Consulting; Project Management for Consulting) sa acopere toate aspectele unei afaceri in consultanta. Aceste cursuri sunt unice pe piata si reprezinta o oportunitate pentru firmele de consultanta si consultantii individuali.

Ambele cursuri vor fi livrate in limba engleza de traineri internationali, iar locurile sunt limitate la o grupa de maxim 20 de participanti per training.

Se va oferi o reducere de 25%  din taxa aferenta fiecarui curs pentru cei care participa la ambele cursuri sau pentru grupuri de cel putin 3 participanti de la aceeasi organizatie.

Cei interesati sunt rugati sa transmita application-form-2016 (formularul de aplicare impreuna cu CV-ul si profilul companiei la [email protected]

Sursa: EBRD Advice for Small Businesses

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.