Beneficii pentru participantii la programul „School for Startups 2012”

0
logo_simpluCei care doresc sa ia parte la programul School for Startups (S4S), la sesiunile programate pentru anul 2012, au acum la dispozitie o solutie foarte avantajoasa, pentru plata taxei de participare: un imprumut de la Banca Transilvania, fara comisioane si pe o durata generoasa, de pana la 10 ani.

S4S este un program de educatie antreprenoriala oferit de Fundatia Post-Privatizare, dedicat celor aflati la inceput de drum in antreprenoriat.

Banca Transilvania este partener traditional al acestei initiative, sustinand programul inca de la lansare. In 2011 au avut loc, pana acum, 6 sesiuni, iar pana la finalul anului sunt programate alte doua, in Bucuresti (in 21 – 22 noiembrie) si Cluj-Napoca (in 24 – 25 noiembrie).

Peter Barta
, Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare: „Fundatia Post-Privatizare subventioneaza 80% din costul programului, iar impreuna cu partenerii nostri de la Banca Transilvania ne-am gandit ca un astfel de instrument le-ar oferi ocazia tuturor celor care vor sa invete mai multe despre antreprenoriat sa participe la programul nostru. Scopul nostru e sa ajutam cat mai multi tineri si antreprenori aflati la inceput de drum sa construiasca si sa isi dezvolte afaceri de succes, iar un astfel de demers nu face decat sa functioneze ca un catalizator in acest proces.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania: „Banca Transilvania incurajeaza spiritul intreprinzator inclusiv prin implicarea in programe precum School for Startups, tocmai pentru ca educatia antreprenoriala este unul dintre ingredientele unei afaceri de succes. Pentru ca suntem, ca banca, parte a comunitatii, am gasit o solutie financiara pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa poata beneficia, din 2012, de aceasta initiativa.

Cei care doresc sa contacteze, in acest sens, un imprumut de la Banca Transilvania, pot gasi mai multe detalii despre credit accesand websiteul programului School for Startups sau vizitand una dintre uniatile Bancii Transilvania in care se poate contracta acest credit – din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. Pot aplica cetatenii romani cu domiciliul stabil in Romania si care obtin venituri cu caracter permanent pe teritoriul tarii. in ceea ce priveste veniturile acceptate de BT, acestea sunt variabile.

Despre School for Startups 2012

Incepand cu anul 2012, School for Startups Romania isi propune sa devina cea mai mare comunitate de antreprenori din Europa de Sud-Est, motiv pentru care Timisoara a fost aleasa drept nou centru pentru desfasurarea cursurilor, alaturi de Bucuresti si Cluj-Napoca, extinzand astfel numarul participantilor, in total pentru cele trei orase, la 700.

In cadrul S4S participantii vor beneficia, printre altele, de 4 sesiuni de training intensiv, acces la o platforma interna unde vor beneficia de suport din partea mentorilor si acces gratuit, tot prin intermediul website-ului, la LivePlan, o platforma care ii va ajuta sa isi  scrie planurile de afaceri, video-uri speciale „how to”, discutii directe cu Doug Richard in care acesta va raspunde personal intrebarilor participantilor, acces la o biblioteca virtuala cu mii de articole, eseuri si sesiuni de pregatire cu experti internationali in marketing online si social media cum ar fi Andrew Davis, Dan Sordegren, Alexandra Samuel.

Participantii vor avea si o serie de beneficii din partea partenerilor S4S, precum Google care va oferi consultanta in folosirea Google Adwords si cupoane cadou participantilor, reducere de 25% la programele unde FPP este partener (TedxBucharest si How to Web), cat si accesul la un imprumut pentru antreprenorii care doresc sa urmeze cursurile programului oferit acum de Banca Transilvania. La finalul scolii vor avea loc intalniri cu investitorii din Romania si din strainatate, in cadrul carora participantii isi vor putea prezenta ideile sau afacerile deja existente. De asemenea, antreprenorii si afacerile lor vor fi promovati in cadrul campaniilor de comunicare desfasurate de School for Startups. Mai multe detalii despre inscriere, sesiuni, profesori si mentori se pot gasi pe site-ul oficial al programului www.schoolforstartups.ro.

Despre Fundatia Post-Privatizare

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care  promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Despre Banca Transilvania

Banca Transilvania se afla printre cele mai mari 3 banci din Romania, in functie de active. Misiunea sa, ca banca privata cu capital majoritar romanesc, este sa sprijine mediul de afaceri prin produse si servicii inovatoare. Activitatea BT este organizata pe patru linii principale de afaceri: persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici. Banca Transilvania are peste 6.000 de angajati, o retea formata din aproape 550 de sedii si 1,5 milioane de clienti activi. BT este prima banca din Romania care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti, in 1997. Strategia sa este sustinuta de actionari puternici, precum: BERD, care detine 15% din capitalul social; Bank of Cyprus si IFC, Divizia de investitii a Bancii Mondiale.

Informatii suplimentare se pot obtine la:
Fundatia Post-Privatizare
Tel: 031.1000.719
Fax: 031.1000.720
Website: www.schoolforstartups.ro

Banca Transilvania
Anca Rarau – Director Marketing & Comunicare
Laura Petrehus – sef Serviciu PR
Tel.: 0264.407.150, [email protected]; [email protected]

Persoane de contact:
Alex Dinu
Tel: 0761.297.710
Email: [email protected]

Delia Margarit – McCann PR
Tel: 0722. 735.038
Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.