Avantaje oferite de Euro Personal Iasi pentru perfectionarea continua

0

euro_personal_siglaCunoscutul furnizor de formare profesionala Euro Personal SRL Iasi deschide noi oportunitati de dezvoltare pentru cariera iesenilor si nu numai.

Societatea desfasoara programe de perfectionare si initiere in domenii de interes actuale, acoperind atat cererile iesenilor cat si pe cele ale doritorilor din alte orase.

Atractia manifestata catre cursuri precum Autocad, Programare – Web design, Limbi straine sau WinMentor a crescut odata cu cererea acestora pe piata muncii. Indiferent ca au urmat aceste cursuri pentru diploma sau pentru aprofundarea cunostintelor, cei mai multi clienti au fost deosebit de multumiti de prestatia formatorilor si de capacitatile si competentele dobandite in urma cursurilor, care au determinat obtinerea unui job mai bine platit sau cresterea pe scara ierarhica in compania in care acestia lucreaza.

Oportunitati reale pe piata locurilor de munca le reprezinta si aspectele legate de personalitate, managementul timpului sau vorbirea concomitenta a mai multor limbi straine, de aceea foarte multi clienti ai firmei Euro Personal opteaza pentru cursurile de Formator, Manager de proiect si limbi straine precum germana, italiana si engleza, cele mai cerute la momentul actual de catre companiile cu profil international.

Desi perfectionarea continua este cel mai adesea asociata cu cariera, aceasta poate functiona si independent, doar cu scopul de a ridica din punct de vedere intelectual sau cultural persoana respectiva; astfel, dintr-o analiza succinta asupra profilului clientilor firmei, reiese ca foarte multi cursanti de varsta a treia sau chiar tineri absolventi, au parcurs un modul de limbi straine sau de utilizare calculator doar pentru a fi cu un pas mai aproape de preocuparile societatii moderne, pentru a comunica mai usor sau pur si simplu pentru imbogatirea cunostintelor generale.

Testimoniale:

  • Desi am terminat o facultate de profil tehnic nu am reusit sa fiu contactat de nici o firma, insa dupa finalizarea cursului de Autocad am avut 3 interviuri, iar acum astept raspuns. (Bogdan M. Iasi)
  • Am facut cursul de utilizare calculator pentru a putea folosi calculatorul la fel ca si copiii mei (Teodor N. Iasi)
  • Am optat pentru un curs de Engleza doar pentru a-mi reaminti ceea ce stiam in tinerete (Tinica C. Iasi)

Contact:
0748/687.407
[email protected]
www.europersonal.ro

Share.

Leave A Reply