Au inceput inscrierile la Scoala ANTREMAN!

0
angajatiProiectul ANTREMAN urmareste promovarea culturii intreprenoriale si dezvoltarea capacitatii persoanelor de a initia si conduce afaceri de succes prin crearea Scolii de Studii Intreprenoriale si Manageriale.

Proiectul isi indreapta atentia catre toate persoanele care doresc sa demareze o activitate independenta in vederea sustinerii acestora pe perioada premergatoare si pe parcursul desfasurarii activitatii intreprenoriale. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Promotorul proiectului este Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), confederatie patronala reprezentativa la nivel national pentru IMM-uri in parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucuresti, cea mai prestigioasa institutie de invatamant economic superior si de administratie publica din Romania si Anglia Ruskin University din Cambridge, una dintre cele mai mari universitati din Marea Britanie, si urmeaza a fi implementat in perioada 01 octombrie 2010 – 30 septembrie 2013.

Derularea cursurilor din cadrul Scolii de Studii Intreprenoriale si Manageriale va avea loc sub forma a 3 module de curs, pe parcursul a trei semestre dupa selectarea prealabila a participantilor. De asemenea, va fi organizat un program de consiliere si mentoring pentru cei 200 de cursanti, in vederea pregatirii acestora pentru infiintarea propriei firme. Se preconizeaza ca la sfarsitul modulelor de curs sa se infiinteze cel putin 120 firme.

Inscrierea candidatilor se va realiza prin intermediul site-ului www.scoala-antreman.eu in perioada 1-31 iulie 2011.

Sursa: IMM Romania

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.