Antreprenorii se inghesuie la cursurile gratuite de la BT

0

26 octombrie 2006

Peste 500 de antreprenori s-au inghesuit sa faca traininguri pe banii Bancii Transilvania in ultimele trei saptamani.

Banca autohtona a infiintat Clubul Intreprinzatorului Roman la inceputul acestei luni, iar membrii acestuia, care sunt si clienti ai bancii, pot participa gratuit la cursurile oferite de Club.

Cei care nu sunt clienti ai bancii, trebuie sa achite circa 150 de lei noi pentru a participa la un curs, taxa stabilita de partenerii Clubului care asigura trainingurile.

Pana la finele anului, Clubul ar putea scoli circa 4.000 de antreprenori, iar in 2007 – peste 15.000, potrivit estimarilor oficialilor Bancii Transilvania. In cele trei saptamani de functionare, organizatia are aproape 1.400 de membri.
Clubul are pentru acest an un buget de 50.000 de euro.

Aproape jumatate din membrii Clubului, mai precis 49,1% din acestia, au ales ca tema de training "Cum sa dezvolti o relatie de succes cu clientii tai". Pe locul al doilea in preferintele antreprenorilor care au raspuns la chestionare este leadershipul.

Un procent de 37% dintre intreprinzatori doreste sa aprofundeze informatiile despre "arta de a conduce oamenii". Pe langa temele propuse de Club, intreprinzatorii mai pot veni si cu alte propuneri pentru traininguri. La acest capitol, antreprenorii indica fondurile structurale.
Antreprenorii sunt scoliti pe teme care variaza de la operatiunile de trezorerie pana la "leacurile" indicate pentru durerile de cap pe care le da cresterea afacerii.
Nu lipsesc nici cursurile despre motivarea angajatilor – cei de care depinde, in cele din urma, o parte importanta din succesul afacerii. Pana la finele anului, Clubul si-a programat deja 60 de evenimente in 40 dintre orasele tarii.

O parte din traininguri sunt tinute de partenerii Clubului – Business Intelligence Alliance, Smart Mind, IRC Romania, Fundatia Centrul Roman pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.

Sursa: Evenimentul Zilei, 26 octombrie

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.