Advertising Show, targ de productie publicitara

0

31 august  2007

Pavilionul Central din cadrul Complexului Expozitional Romexpo  va gazdui, si in acest an, in perioada 19 – 22 septembrie, targul de productie publicitara din Romania, Advertising Show.

Pavilionul Central din cadrul Complexului Expozitional Romexpo va gazdui, si in acest an, in perioada 19 – 22 septembrie, cel mai dinamic targ de productie publicitara din Romania, Advertising Show.

In urma succesului inregistrat la ultima editie, un numar de aproximativ 200 de firme specializate din noua tari (Austria, Germania, Grecia, Republica Moldova, Polonia, Republica Ceha, Romania, Turcia si Ungaria) au confirmat participarea in cadrul targului Advertising Show 2007, prefigurand un alt show de succes.
Tematica sub care se va desfasura targul de anul acesta este urmatoarea: producatori si distribuitori de echipamente, software si hardware, materiale si accesorii, neon/ lumina, semnalistica indoor si outdoor, tehnologii si consultanta, imprimare digitala in format mare outdoor, imprimare digitala pentru aplicatii indoor, imprimare serigrafica, imprimare tampografica, gravura, servicii, obiecte promotionale, case de productie audio-video, echipamente fotografice, fotografie publicitara, papetarie, birotica, publicatii de specialitate, institutii si asociatii de profil.

Advertising Show vizeaza in principal directorii de marketing, directorii de productie din agentiile de publicitate, dar si specialistii care activeaza in domeniul productiei publicitare, acestia avand ocazia sa intalneasca cele mai performante tehnologii si tendinte la nivel mondial, alaturi de inovatiile firmelor autohtone.
Pentru a veni in sprijinul expozantilor, dar si al vizitatorilor specialisti, organizatorii au realizat pentru editia din acest an o sectorizare a pavilionului pe arii de specialitate, avand ca punct de reper cele mai reprezentative domenii care alcatuiesc tematica acestui targ.

Printre noutatile evenimentului se numara si tematica celei de-a doua editii a Concursului pentru Cadouri de Business Gift’s Show. In contextul alegerilor europene din toamna, organizatorii au ales o tematica specifica : "Cadouri pentru politicieni". Va invitam sa admirati obiectele castigatoare la sectiunile: Cadoul politicianului european, Cadoul politicianului jucator, Cadoul politicianului din opozitie si "Trofeul Gifts’ Show 2007" zilnic, in cadrul targului, intre 10.00-18.00.

De asemenea, organizatorii Advertising Show, au pregatit si pentru editia din acest an un program de seminarii si lansari de produs la care s-au inscris urmatoarele firme expozante: Alex Company, ATIP Design, EPSON si Reklama Shop Packing. Prezentarile vor avea loc in Sala de Marmura a Pavilionului Central, intre 19-22 septembrie, orele 10.00-18.00, pe toata durata desfasurarii targului. Programul complet al acestor seminarii il puteti afla accesand site-ul advertisingshow.ro.
O alta noutate a editiei din acest an este lansarea forumului Advertising Show. Organizatorii au creat acest forum din dorinta de a satisface nevoia de informare si comunicare atat pentru cei care activeaza in bransa, cat si pentru agentiile de publicitate si companiile consumatoare de acest tip de servicii.

Sursa: Redactie PlandeAfacere.ro, 31 august 2007

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.