Adaptarea conditiilor de contract FIDIC la constrangerile legislatiei de drept public, Brasov, 24-25 octombrie 2015 – Proiect ContaPlus

0

proiect-conta-plusCurs acreditat de catre FIDIC (Federatia Internationala a inginerilor consultanti)

In urma participarii se obtine certificat de participare recunoscut de catre Federatia Internationala a Inginerilor Consultanti (FIDIC).

LECTORI INVITAT

•• Diana ANTOFIE ••

Vicepresedinte al ARIC, avocat specializat in dreptul constructiilor si achizitii publice, formator autorizat, trainer acreditat FIDIC.

•• Georgiana TECUCI ••

Vicepresedinte al ARIC, avocat specializat in dreptul constructiilor si achizitii publice, arbitru, formator autorizat, trainer acreditat FIDIC.

TEMATICA ABORDATA

1. Cum implementam cu succes un Contract FIDIC in cadrul unui proiect finantat din fonduri publice.

2. Cum alegem forma de contract potrivita necesitatilor proiectului.

3. Care este granita intre libertatea de vointa a partilor si normele imperative ce guverneaza contractele de achizitie publica.

4. Transpunerea Contractelor FIDIC in legislatia romaneasca.

Aceste aspecte si multe altele vor fi analizate pe parcursul acestui curs de 2 zile organizat in colaborare cu ARIC – asociatie nationala membra a FIDIC (Federatia Internationala a Inginerilor Consultanti), care detine dreptul de autor asupra formelor de Conditii de Contract FIDIC.

In cadrul cursului, traineri acreditati FIDIC vor prezenta participantilor aspecte specifice pietei constructiilor, elemente actuale si directii de dezvoltare importante in domenii precum fondurile europene pentru infrastructura, principalele Carti Fidic, evolutia contractelor FIDIC si a Conditiilor Particulare de Contract in Romania, cadrul legislativ – national si european, ce trebuie avut in vedere la momentul utilizarii conditiilor de contract FIDIC in „public”.

In cadrul cursului se va pune accent pe modul in care Contractele FIDIC pot fi utilizate cu succes intr-o piata reglementata cu preponderenta de dreptul public.

Constructorii, consultantii si autoritatile publice sunt obligati sa respecte cerintele stricte ale dreptului public, de la achizitii publice pana la legislatia in constructii, de la eligibilitatea costurilor pana la punerea in aplicarea a unei hotarari a Comisiei de Adjudecare a Disputelor.

INREGISTRAREA LA CURS:

Se face in baza transmiterii formularului de inscriere completat la adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de fax: 0372.891.993.

TAXA DE INSTRUIRE: 1000 LEI + TVA

*Taxa include: mapa de lucru, sala de curs cu dotarile tehnice necesare, coffee break-uri.

TAXA DE SERVICII CAZARE (OPTIONAL): 700 LEI

*Taxa include: cazare in regim double (doua nopti) si pensiune completa pentru participantul la curs.

BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!

PERSOANA DE CONTACT:

Cosmin CONSTANTIN

Telefon: 0728.243.148 / 021.222.00.19

E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply