Tactici de marketing si PR ieftine si usor de folosit

3

tactici-prImportanta PR-ului si a marketingului creste pe zi ce trece, iar antreprenorii sunt constienti de acest aspect. Ce de e insa de facut atunci cand nu avem bani suficienti pentru a angaja o firma specializata de PR? Pentru a reusi totusi sa isi faci afacerea cunoscuta, cu buget redus, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte importante.

In primul rand, trebuie sa stabilesti care este povestea din spatele afacerii tale. Pentru a capta atentia oamenilor si a-i face pe acestia sa vorbeasca despre tine si afacerea ta, trebuie sa spui o poveste interesanta: un detaliu amuzant sau, din contra, trist, care te-a facut sa devii antreprenor sau relatarea unor aspecte care te recomanda ca fiind unic pe piata.

Alege o voce pentru brandul tau. Asta presupune ca tu sa stii foarte bine cum sa sune vocea afacerii tale in fata clientilor: amuzant, prietenos, formal etc. Astfel clientii tai te vor recunoaste intr-o mare de produse asemanatoare si vor reusi sa se conecteze si identifice mai usor cu brandul tau.

Citeste tot articolul (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

3 comentarii

  1. Cautam persoane care vor sa lucreze de acasa !!! .cerinte: seriozitate ,acces la internet ,rabdare ,perseverenta,atentie la detalii ,idealuri indraznete..Instruirea se face gratuit sub forma unor lectii prin mail. Activitatea se refera la publicarea de anunturi si este un proiect care vizeaza piata americana a cartilor electronice .Cei interesati vor lasa mesajul cu textul „info” doar pe e-mail la adresa constantinconstant[email protected].

Leave A Reply