(P) Ridica o cladire de birouri plecand de la nevoile viitorilor tai chiriasi

0

Daca vrei sa te impui rapid pe piata drept un dezvoltator imobiliar dedicat chiriasilor sai, trebuie sa te pleci mereu de la cele mai mari nevoi ale acestora. Cu alte cuvinte, construieste mai mult decat un sediu de birouri. Pentru ca atunci cand oferi o gama de servicii complexe, exact pe nevoile clientilor tai, este mult mai usor sa te diferentiezi pe o piata atat de competitiva precum cea imobiliara.

De aceea, in randurile de mai jos iti vom explica ce trebuie sa ai in vedere, atunci cand ridici o cladire de birouri, plecand de la cele mai des intalnite cerinte ale firmelor in cautare de un sediu nou.

Pozitionare

Fiecare companie cauta un sediu cat mai accesibil pentru angajatii din cadrul acesteia. Daca vrei sa inchiriezi rapid toate spatiile comerciale, disponibile in noua ta cladire, trebuie sa te intereseze foarte mult zona pe care o alegi, pentru achizionarea unui teren avantajos. Nimeni nu vrea sa parcurga kilometri intregi zilnic, dus-intors, pentru a lucra. De asemenea, zona in care alegi sa ridici cladirea trebuie sa fie una sigura, ferita de un fenomen ridicat al infractionalitatii, pentru siguranta tuturor angajatilor din firmele chiriase.

De aceea, cele mai usor de inchiriat spatii sunt acelea aflate in cladiri din zone accesibile, langa metrou, langa artere rutiere usor de folosit, sau in zona centrala sau mediana a orasului. De asemenea, trebuie sa te gandesti si la nevoia angajatilor de a manca, de a avea acces la consultatii medicale sau la optiune pe care acestia le eu, atunci cand vor sa isi petreaca timpul liber intr-un pub de langa birou. De aceea, este indicat sa gasesti un astfel de pol pe harta, ce inglobeaza toate aspectele de mai sus.

Facilitati

O cladire de birouri trebuie sa dispuna de cele mai bune facilitati, dupa cele mai inalte standarde in domeniu. Planul de constructie trebuie intotdeauna realizat plecand de la ideea ca sediul unei companii este cartea de vizita in relatiile pe care aceasta entitate le are cu partenerii. De aceea, cladirea de birouri trebuie sa fie gandita ca o bijuterie arhitectonica, realizata din cele mai futuriste materiale.

Transportul vizitatorilor de la un nivel la altul trebuie sa se faca prin utilizarea unor ascensoare pentru persoane panoramice, sistemul de parcari trebuie sa fie unul inteligent, personalul cladirii trebuie sa ofere cea mai buna asistenta chiriasilor. De asemenea, logistica si decorurile trebuie sa respecte ultimele tendinte in arhitectura de interior, pentru ca un sediu primitor si modern isi merita intotdeauna toti banii.

Siguranta

Fiecare angajator vrea sa le ofere oamenilor din cadrul companiei respective cele mai sigure conditii de munca. De aceea, dezvoltatorul imobiliar trebuie sa dezvolte un plan complex de securitate a spatiului. Un sistem de securitate pentru monitorizarea audio-video, la fiecare etaj, este binevenit.

Toate companiile care vor inchiria spatii in cladirea ta vor dispune de o foarte multe lucruri de valoare, de aceea este bine sa stii ca sunt in siguranta. De asemenea, personalul de paza, disponibil 24 de ore din 24, trebuie sa fie instruit conform normelor in vigoare si sa pastreze mereu deschisa o linie de comunicare eficienta cu institutiile statului.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.