(P) Ce trebuie sa iei in calcul daca vrei sa-ti deschizi o afacere cu terenuri artificiale de sport

0

Afacerile cu terenuri artificiale de sport au devenit extrem de vizibile in ultimii ani asa ca, daca iti doresti sa incepi o cariera de antreprenor, ar fi bine sa iei in calcul si o astfel de idee. In cazul in care te decizi sa pornesti un astfel de business, iata cateva sfaturi pe care ar fi bine sa le iei in considerare.

Fa-ti un plan

Inainte de toate, intocmeste-ti un plan de afaceri, care sa includa cat mai multe aspecte, de la finantare, pana la durata constructiei si plata salariatilor. Daca nu stii cum sa-ti faci un astfel de plan de afaceri, apeleaza la un consultant in domeniu sau sfatuieste-te cu un prieten antreprenor, care are deja experiente fericite in afaceri. Planul de afaceri pe care il intocmesti ar fi bine sa se bazeze pe o cercetare de piata foarte detaliata, astfel incat sa ai o idee unde te pozitionezi si ce obiective iti poti stabili. Totodata, nu neglija partea de promovare a afacerii tale. Este obligatoriu sa-ti faci un site profesionist, sa iti deschizi conturi pe mai multe retele de socializare, unde sa interactionezi cu potentialii clienti si, totodata, sa-ti pui la punct o strategie SEO (Search Engine Optimization), care sa te ajute sa ai o prezenta online cat mai vizibila.

Mai mult, pregateste-ti si un buget de rezerva, care sa te ajute sa-ti acoperi cheltuielile cu afacerea macar in primul an de functionare. Sa deschizi o afacere este foarte simplu, dar la fel de usor este sa dai faliment, daca nu ai un plan foarte bine pus la punct, inca de la inceput!

Fii atent la piesele importante din afaceri

Dupa ce ti-ai stabilit planul de bataie, este timpul sa intri efectiv in miezul problemelor. Alege spatiu pe care sa poti amenaja cu usurinta un teren de fotbal, dar care sa fie amplasat si intr-o zona buna, astfel incat sa fie accesibil clientilor. Apoi, continua cu achizitionarea materialelor necesare pentru amenajarea terenului, precum si cu contractarea unui furnizor specializat de servicii de montaj. Pe langa gazonul sintetic si accesoriile specifice pentru montaj, acorda o mare atentie si plaselor textile de protectie pentru terenurile de sport. in ultimii ani, plasele textile de protectie pentru terenurile de sport au devenit tot mai populare, deoarece sunt mai usor de montat si rezista mai mult in timp comparativ cu cele metalice. Pe piata exista destule variante de tipuri de plase din care sa poti alege, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.