PlanDeAfacere.ro
Idei. Modele. Instrumente.

(P) Anunt demarare si inscriere grup tinta in proiectul Antreprenor ACASA

0

Draga viitor Antreprenor ACASA,

Te informam ca NOI, Asociatia Inceptus Romania, impreuna cu Partenerii: ROMBEL COMMUNAUTE ROUMAINE EN BELGIQUE din Bruxelles, Asociatia Dezvoltarea Capitalului Uman din Alba Iulia si FIATEST SRL din Bucuresti am demarat proiectul Antreprenor ACASA, proiect co-finantat din Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020.

NOI credem cu tarie ca romanii au avut mereu initiative extraordinare care merita sustinute si incurajate. Daca ai o idee de afacere, indrazneste! Te vom sprijini in demararea si dezvoltarea ei intr-o afacere de succes.

Oferim servicii GRATUITE de formare profesionala pentru 350 persoane din diaspora care indeplinesc conditiile descrise la adresa http://antreprenoracasa.inceptus.ro/ sectiunea Acasa, punctul 1.

Pentru 56 persoane care au castigat concursul cu planul de afaceri oferim servicii GRATUITE de consiliere, consultanta si mentorat.

Oferim posibilitatea de a beneficia de un sprijin financiar nerambursabil, echivalentul in lei a cca 33.325 Euro/plan de afaceri (respectiv 148.400,00 lei).

Detalii legate de calendarul activitatilor propuse le gasesti la adresa antreprenoracasa.inceptus.ro.

Pentru a te in scrie in proiect completeaza Formularul de inscriere in proiect de pe site-ul proiectului antreprenoracasa.inceptus.ro/2. Te inscrii in proiectul Antreprenor ACASa -> AICI!

Urmareste site-ul nostru http://antreprenoracasa.inceptus.ro si poti fi la curent cu detalii legate de programul evenimentelor derulate in diaspora.

Pentru informatii suplimentare te invitam sa ne contactezi la adresa [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.