(P) Banii, primul pas de la pasiune la afacere: cum te ajuta un credit nebancar sa-ti monetizezi hobby-urile

0

Tot mai multi oameni aleg sa isi obtina independenta financiara si sa treaca din tabara angajatilor in cea a angajatorilor. La fel de multi decid sa imbina afacerile cu placerile si sa incerce sa castige bani de pe urma pasiunilor pe care le au. Si totusi, in ambele cazuri vei avea nevoie de o investitie initiala care poate fi mai mica sau mai mare, in functie de amploarea si complexitatea business-ului. Creditele nebancare pot fi foarte utile pentru antreprenorii novici si care isi doresc sa porneasca o afacere care nu necesita o prima investitie foarte mare.

3 facilitati pe care le ofera un credit nebancar

Creditele nebancare nu doar ca sunt foarte usor de obtinut, dar ofera si alte facilitati de care poti beneficia daca iti doresti sa iti transformi hobby-ul intr-o afacere.

Serviciul de creditare poate fi solicitat de oriunde

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le ofera creditele nebancare consta in facilitatea de a obtine creditul fara ca macar sa fie nevoie sa te prezinti la sediul institutiei. IFN-urile au la dispozitie adrese de e-mail, numere de telefon si formulare prin intermediul carora poti depune solicitarea. Actele care sunt, de regula, foarte putine la numar, pot fi trimise prin fi atasate online sau trimise prin posta.

Conditii minime de eligibilitate

O alta facilitate pentru care sunt recunoscute creditele rapide si care, de fapt, constituie unul dintre motivele pentru care le-a si fost atribuita aceasta denumire, tine de conditiile minimale care te fac elibil pentru a contracta un astfel de credit. Printre cele mai comune cerinte pe care le au IFN-urile si pe care solicitantii trebuie sa le indeplineasca sunt: sa aiba minim 18 ani, sa detina un cont deschis la una dintre institutiile bancare existente si un card atasat si sa poate fi disponibil pentru a fi contactat telefonic, in eventualitatea clarificarii detaliilor legate de acordarea creditului.

Rapiditate, pentru situatii urgente

Daca bancile te vor pune pe o lunga lista de asteptare pana ce dosarul tau va fi supus analizei, in cazul imprumuturilor nebancare, lucrurile stau ceva mai bine. De multe ori, in doar cateva ore vei putea intra in posesia banilor pe care i-ai solicitat, asa ca un credit nebancar e util si in situatiile in care este necesara o suma de bani pentru o cheltuiala urgenta, cum se intampla adesea in cazul unui antreprenor la inceput de drum.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.